Termeni si conditii

Termeni generali

Site-ul www.piff.ro. este administrat de S.C. E-CAD SERVICES S.R.L. cu sediul social in Mun. Falticeni, Str. Sucevei, bl.80, sc.B, et.4, ap.19, Jud. Suceava, punct de lucru in Mun. Falticeni, Str. Tarancutei, nr. 19, Corp 13-2 (Incinta FILATURA Falticeni), Jud. Suceava, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J33/389/2008, avand Codul Unic de Inregistrare 18680570, denumita in continuare e-CAD Services.


e-CAD Services permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul "Vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul "Utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare, gratuit,  care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.


Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul magazinului online www.piff.ro. Utilizarea acestui site exprima acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din acest document.

e-CAD Services poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului www.piff.ro, modificari de structura, accesibilitate sau poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, e-CAD Services poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.


Produse si politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.piff.ro sunt proprietatea e-CAD Services. e-CAD Services garanteaza ca produsele sunt noi, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare Be-CAD Services isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta de pe site. e-CAD Services se angajeaza, in acelasi timp, sa actualizeze oferta de produse de pe site in functie de disponibilitatea produselor in stoc.


Preturile prezentate pe site in lista de produse includ TVA (19%), insa nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in sectiunea “Cosul de cumparaturi” unde vor fi afisate atat pretul total al produsului (TVA inclus), cat si pretul total al comenzii (costuri de transport si TVA incluse).


e-CAD Services se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul www.piff.ro preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari www.e-CAD Services.ro. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon 0745.660.668 sau sa ne scrieti pe adresa contact[at]piff.ro.


De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pentru a evita o astfel de situatie este indicat sa discutati in prealabil cu un consultant de vanzari al firmei noastre. e-CAD Services nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe www.piff.ro, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor care le-au furnizat. In acelasi timp, e-CAD Services isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nicio notificare prealabila.


Facturare si plata

Plata poate fi facuta prin:

1) Ramburs;

2) Virament;

3) Numerar;

4) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).


Ramburs

Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid agreat sau la ridicarea coletului de la Posta Romana.


Virament

Metoda de plata preferata de catre clientii cu persoanalitate juridica. Viramentul se poate face NUMAI dupa ce ati primit factura pe mail, in contul firmei.


Numerar

Se achita la ridicarea comenzii de la punctul de lucru e-CAD Services sau la livrarea comenzii prin intermediul personalului e-CAD Services.


Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard


Livrare si transport

Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza in toata tara prin firma de curierat rapid sau prin Posta Romana. Produsele sunt ambalate, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.


In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, e-CAD Servicese va pastra bunurile comandate timp de trei zile, perioada in care va incerca sa contacteze utilizatorul din nou pentru a face livrarea. Dupa acest interval, comanda va fi anulata.


Confidentialitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC E-CAD SERVICES SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.


Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.piff.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.`


e-CAD Services poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul bilunar, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.


e-CAD Services nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.piff.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul www.piff.ro, se pot dezabona utilizand linkul din footer-ul newsletterulului www.piff.ro  primit prin email.


Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.


In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane,e-CAD Services nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte e-CAD Services in cel mai scurt timp.


Abonare Newsletter

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.


Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.


Politica de returnare

Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.


Utilizatorii www.piff.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii. Cheltuielile de returnare sunt suportate de utilizator, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.


Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.piff.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.piff.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.


Va multumim!

Echipa e-CAD

Loading...